De perfecte feestdagen outfits

“Wat doe jij aan met de kerst?” , “Ja ik weet het eigenlijk nog niet. Ik moet nog even gaan shoppen”, “En met oud & nieuw?”, “Daar heb ik al wel een leuk jurkje voor, en jij?”, “Ik nog niet eigenlijk”. Waarschijnlijk kwam dit als vrouwen onder ons heel erg bekend voor. Voor veel vrouwen is het altijd lastig om dé perfecte outfit voor kerst en oud& nieuw te vinden. Toch is het wel altijd een groot ding om je mee bezig te houden. Voor de een natuurlijk belangrijker dan voor de ander. Maar toch worden outfits voor mannen ook steeds belangrijker!

Dames outfits

Ben jij meer een rokjes en jurkjes persoon of voel je je toch comfortabeler in een broek? Voor beide zijn er leuke outfits die je kunt maken tijdens de feestdagen. Tegen de tijd van de feestdagen zijn er heel veel leuke glitterjurkjes en glittertopjes te krijgen. Van mooie topjes met lange mouwen tot sexy kanten topjes, het kan allemaal met de kerst. Zo’n mooi topje kan je natuurlijk goed combineren met een zwart of rood rokje. Als je wat meer van een broek houdt kan je zo’n feestelijk topje ook goed combineren met een mooie zwarte pantalon of als je het heel casual wilt houden kan dat ook met een spijkerbroek. Qua jurkjes kan je ook goed variëren. Van lange galajurken tot korte uitgaansjurkjes. Kijk goed voor welke gelegenheid jij een mooi jurkje kunt vinden. Een jurkje is erg mooi om te combineren met stijlvolle hakken maar ook wat meer casual met mooie laarsjes.

Heren outfits

Vroeger was het niet zo bijzonder om voor mannen een outfit uit te kiezen. Vaak was het een overhemd met een strik en een nette broek. Nu is dat wel wat anders. Ook voor mannen zijn er allerlei verschillende soorten outfits waar ze uit kunnen kiezen. De smokings zijn weer helemaal terug van weggeweest. Voor een mooi diner of misschien wel gewoon voor een leuk familie avondje zijn smokings erg leuk en chic! Wat ook helemaal leuk is voor de kerst is een coltrui gecombineerd met een geruite broek. Bijna overal waar je nu ook maar kijkt zie je geruite broeken in de winkel hangen. Van donkergrijze tot donkerrode, het kan allemaal. Combineer dit met mooie nette puntschoenen en jij komt helemaal mooi voor de dag. Dit zijn natuurlijk maar een aantal tips die ik jullie geef voor outfits voor tijdens de feestdagen. Iedereen moet zelf weten wat hij of zij draagt en waar je je prettig in voelt.

Leave a comment